Nijs

KV PieterJellema Ledenpartij 2023

KV PieterJellema Ledenpartij 2023

Het is toch altijd weer prachtig om te zien dat ondanks ons kleine dorpje we toch nog elk jaar een leuke ledenpartij kunnen organiseren, ook al is deelname niet heel erg groot, ieder jaar lukt het weer. 

Als het dan ook nog prachtig weer belooft te worden, dan kan de dag al helemaal niet meer stuk. Met 7 vrouwen (zachte bal) en 6 heren (harde bal) is er niet heel veel deelname en vooraf hebben we het er nog even over. Maar natuurlijk maken we er van wat we kunnen. En het blijkt een hele goede keuze te zijn want het is een ontzettend gezellige dag met hele mooie en spannende partijen!

We spelen vandaag individueel en heeft iedereen elke omloop andere maten en kan je 3x kaatsen. De score wordt individueel berekend en hebben we in elke categorie (Dames/Heren) 2 prijzen.

Het blijkt nog spannender te worden dan we van te voren hadden kunnen voorspellen. Iedere partij moet er vollop gekaatst worden, want het gaat natuurlijk ook om de eersten.  Alle gespeelde partijen hebben als eindscore: 5-4 of 5-5, dus spannend was het zeker!

Bij de heren spant het er in de laatste partij om wie er met de krans naar huis gaat, en deze partij moet ook nog beslist worden met 5-5 6-6 !

Bij de dames was de eerste prijs duidelijk met 3x winst, maar moest de 2e prijs berekend worden op de tegeneersten, zo dichtbij lagen de uitslagen.

 

Uiteindelijk is als volgt de uislag:

Dames:

1e Prijs : Femke van Wier
2e Prijs : Tessa Feenstra

Heren:

1e Prijs : Johan Kooistra
2e Prijs : Aant Buisman

Iedereen ontzettend bedankt voor deze mooie en gezellige dag!

 

Informatie

Us Peins is geheel vrijwillig gemaakt en onderhouden door MOTO Peins. Mocht er onjuiste informatie aanwezig zijn of mis je iets, dan hoor ik dit graag. Heb je zelf bijdragen of heb je nieuws? Neem dan even contact op, dan kijken we even of het goed op de site kan komen.

Heb je foto's gemaakt welke je ook graag op de site wilt hebben? Stuur deze dan naar vragen@uspeins.nl .

Contact informatie

  • Address: Potterslan 9
  • Phone: 0633835528