Nijs

KNKB Heren junioren 2023

KNKB Heren junioren 2023

De eerste KNKB partij van het jaar 2023: Heren Junioren afd. , met een Peinser tintje!

Prachtig weer! Daar kunnen we mee beginnen, het is echt een prachtige zomer dag. Het veld ligt er al mooi bij, de perken liggen gelukkig precies goed en we hopen dat de wind niet gaat draaien.

17 Parturen mogen we vandaag gaan ontvangen! Een behoorlijke lijst, de scheidsrechter heeft al aangegeven dat hij graag met 4 perken wil beginnen om alles op tijd te laten eindigen. We hebben geen verliezers ronde dus als je eruit ligt, dan houdt het gelijk op.

Om dit alles vloeiend te laten lopen zijn er maar liefst 21 vrijwilligers opgetrommeld, hiervoor nogmaals ontzettend bedankt! Iedereen kreeg een functie toegewezen en ook de scheidsrechter was content met de situatie.

Met het prachtige weer erbij werd het ook een ontzettende gezellige dag. Er werd mooi gekaatst (wel regelmatig een balletje buiten) en sportief gekaatst ook. Het is duidelijk dat alle jongens respect hebben voor elkaar en de meesten elkaar al langer kennen.

Ook Peins was van de partij, al was het om even te proeven hoe het gaat in deze klasse. Helaas waren de jongens maar met zijn tweeën, maar het was toch erg mooi om te zien dat er weer Peinser shirtjes op het gras van ons kaatsveld stonden, dat maakt toch een beetje trots.

Verrassend was het partuur van Tzum, zij wisten steeds weer door degelijk en sterk te kaatsen met 2 man tot in de finale te komen en ook daar een flinke tegenstand te bieden tegen het behoorlijk machtige Dronrijp.

De uiteindelijke prijzen zijn dan ook:

3e zijn geworden: Winsum

Stefan Greidanus Winsum fr  
Hessel Postma Winsum fr  
Wessel Hilverda Winsum fr

2e prijs voor Tzum:

Jorrit Palma Tzum  
Steven Koster Tzum

Eerste prijs voor Dronrijp:

Jorrit Nanninga Dronryp  
Jorn Lars van Beem Dronryp  
Rick Minnesma Dronryp

Na de tijd bleef het nog een paar uurtjes erg gezellig, en gelukkig was Janny er met de patatwagen om de hongerige magen te vullen!

 

Foto's van de dag:

Informatie

Us Peins is geheel vrijwillig gemaakt en onderhouden door MOTO Peins. Mocht er onjuiste informatie aanwezig zijn of mis je iets, dan hoor ik dit graag. Heb je zelf bijdragen of heb je nieuws? Neem dan even contact op, dan kijken we even of het goed op de site kan komen.

Heb je foto's gemaakt welke je ook graag op de site wilt hebben? Stuur deze dan naar vragen@uspeins.nl .

Contact informatie

  • Address: Potterslan 9
  • Phone: 0633835528