Nijs

Weekafsluiter met een twist

Weekafsluiter met een twist

17 september: Een weekafsluiter zoals altijd het geval. Rond 5 uur is het nog stil en de koffie staat al lekker te pruttelen. De mensen van de keuken komen langzaam ook binnen gedruppeld om ervoor te zorgen dat iedereen die een hapje eten wil ook een lekker plate of snack kan krijgen.

Al snel komen er meerdere mensen op de weekafsluiter af en wordt het al snel gezellig, het is niet heel erg druk, maar rustig is het ook zeker niet te noemen. De mensen die er zitten hebben in ieder geval kabaal voor een behoorlijke groep.

De plates en snacks gaan veelvuldig over de toonbank en de keuken lijkt het zelfs druk te krijgen met alle bestellingen die ze krijgen. Plots klinkt daar ineens een kreet boven al dat kabaal uit: KIJK EENS WIE WE DAAR HEBBEN! Een oude bekende uit het verre zuiden (westen) komt binnen gewandeld: Gerrit Weultjes! Gerrit was even voor een tijdje terug om familie en bekenden weer even te zien, samen met Hidde en Richard kwamen ze even op de "koffie" ......

Het geroezemoes wordt er niet minder om en de gezelligheid ook niet, iedereen wil natuurlijk even met Gerrit praten en iedereen: Waar is Greet. Greet zat nog lekker warm in het verre thuis. De oude verhalen komen gelijk weer op tafel, gezelligheid als vanouds!

Leuk dat jullie even kwamen kijken (en bedankt voor de rondjes "koffie"), en wat een toeval dat we net de weekafsluiter hadden!

 

 

Informatie

Us Peins is geheel vrijwillig gemaakt en onderhouden door MOTO Peins. Mocht er onjuiste informatie aanwezig zijn of mis je iets, dan hoor ik dit graag. Heb je zelf bijdragen of heb je nieuws? Neem dan even contact op, dan kijken we even of het goed op de site kan komen.

Heb je foto's gemaakt welke je ook graag op de site wilt hebben? Stuur deze dan naar vragen@uspeins.nl .

Contact informatie

  • Address: Potterslan 9
  • Phone: 0633835528