Nijs

Competitie kaatsen 2022 O. Bruinsma Sr.

Competitie kaatsen 2022 O. Bruinsma Sr.

Een spannende competitie avond.

De standen zijn nagenoeg gelijk, met nog 1 winstpunt minder en 1 eerst minder staan de nummers 1 en 2 bijna naast elkaar na 16 weken kaatsen. De laatste competitieavond zal ook de beslissende uitslag geven wie de wisselbeker mee naar huis zal nemen.

Uiteraard staan de mannen deze competitieavond tegen over elkaar om uit te vechten wie de beker in ontvangst mag nemen: Eelke Talsma en Otte Bruinsma Sr. zullen het moeten uitvechten.

Het beloofd ook een spannende partij te worden want de paturen zijn zeker gewaagd aan elkaar, met de invallende nacht wordt het zicht niet beter, maar iedereen verweert zich met hand en tand. Uiteindelijk wordt er dan toch een beslissing gemaakt en wint het partuur van Otte Bruinsma Sr. de partij en hiermee wint O. Bruinsma Sr. ook de beker! Van harte gefeliciteerd!

 

Informatie

Us Peins is geheel vrijwillig gemaakt en onderhouden door MOTO Peins. Mocht er onjuiste informatie aanwezig zijn of mis je iets, dan hoor ik dit graag. Heb je zelf bijdragen of heb je nieuws? Neem dan even contact op, dan kijken we even of het goed op de site kan komen.

Heb je foto's gemaakt welke je ook graag op de site wilt hebben? Stuur deze dan naar vragen@uspeins.nl .

Contact informatie

  • Address: Potterslan 9
  • Phone: 0633835528