Nijs

Aanhangwagen te water in Peins

Aanhangwagen te water in Peins

Dinsdag 22 augustus september is een aanhangwagen te water geraakt op de Zweinserweg net buiten Peins.

Rond half vier ' s middags reed een auto van Peins naar de stort om wat snoeiafval in te leveren. Dit werd echter bruut verstoord toen de bestuurder van de auto plots zijn aanhangwagen voorbij zag komen in het gras. De aanhangwagen schoot rechtuit de sloot in naast de Zweinserweg.

De bestuurder is vervolgens gelijk gestopt en heeft een maat in de buurt gebeld voor assistentie. Deze kwam, na een kwartier te hebben gelachen, al snel te hulp en binnen enkele minuten was de aanhangwagen weer op het droge.

De aanhangwagen is gecontroleerd op mankementen maar men kon niets vinden. Ook de verlichting deed het na het aansluiten weer prima en kon de bestuurder de weg naar de stort in Franeker vervolgen.

Nadat het snoeiafval is gedumpt en vervolgens een flinke schoonmaakbeurt bij Autowascentrum Dijkstra was alles weer de oude!

Bestuurder en aanhangwagen maken het verder goed ;)

Informatie

Us Peins is geheel vrijwillig gemaakt en onderhouden door MOTO Peins. Mocht er onjuiste informatie aanwezig zijn of mis je iets, dan hoor ik dit graag. Heb je zelf bijdragen of heb je nieuws? Neem dan even contact op, dan kijken we even of het goed op de site kan komen.

Heb je foto's gemaakt welke je ook graag op de site wilt hebben? Stuur deze dan naar vragen@uspeins.nl .

Contact informatie

  • Address: Potterslan 9
  • Phone: 0633835528