De versoepelingen zijn dusdanig dat er toch besloten is om door te gaan met de merke van Peins! Wat was het geweldig om weer eens bij elkaar te zijn en te praten met elkaar. Het is duidelijk dat de inwoners van Peins nog niet vergeten zijn hoe gezellig het kan zijn. Mooie opkomst en dat allemaal georganiseerd in een minimaal tijdsbestek, chapeau!

Vrijdag:

Spelletjesmiddag voor de kinderen:

Er werd afgetrapt met een spelletjes middag voor de kinderen, de kinderen konden allerlei spelletjes doen op het kaatsveld en er was uiteraard een prachtig springkussen waar de kinderen zich op konden uitleven! Naast de spelletjes werd er ook nog prachtig geschminkt en konden de kinderen genieten van een overheerlijke pannenkoeken lunch!

Fietstocht

Het was genieten! Dat is wat veel gezegd is na de fietstocht, daarmee kan er wel geconcludeerd worden dat het een geslaagde fietstocht is geweest! Ook werd er veel gesproken over de pauze die bij het fietsen in zat, blijkbaar was dit zeer zeer aangenaam! Ook het biertje erbij was een verkoelende afwisseling!

Bingo!

's avonds op het kaatsveld: Bingotijd! In mijn optiek een hele mooie opkomst! Geweldig om alle bekenden weer even bij elkaar te zien onder het genot van een drankje en rollende ballen uit de Bingo! De prijzen waren weer geweldig, met zelfs een prachtige kruiwagen als een van de hoofdprijzen! Zeer geslaagd allemaal!

Zaterdag

Merkepartij

Peins is een kaatsdorp en bij de merke hoort dan natuurlijk ook een: Merkepartij! Met maar liefst 20 parturen een prachtige kaatsdag! De merke-commissie had een heerlijke luxe lunch geregeld voor degene welke zich hier voor op hebben gegeven!

Kindermiddag

Ook deze dag is er natuurlijk rekening gehouden met de kinderen in peins! Naast een heuse draaimolen en het springkussen was er ook nog een optreden van een ballonnen clown, een groot succes als we de kinderen mogen geloven!

Butterfly

Afsluitend aan deze al prachtige dag was er nog een optreden van Butterfly! Waarbij het hele dorp kon genieten van de klassiekers en waarbij nog volop werd gedanst! Een prachtige afsluiter!

Zondag

Al een beetje traditie getrouw was er zondag de 1e klas heren beperkte formatie. Waarbij we prachtige kaatsers hebben gezien. Grote namen op papier en deze zorgden voor spektakel!

Afsluitend was er nog genoeg ruimte voor een hapje en een drankje. De Kipgigant stond al klaar met haar overheerlijke halve kippen en we hebben nog even lekker nagezeten! Een prachtig einde van deze merke met schitterend weer!